Kelohuvila

Kelohuvila RukaUhtua, Ruka - Kuusamo

RukaUhtua on hyvin varusteltu 100 m² kelohuvila Rukan Kuusamossa

RukaUhtua tarjoaa 100 m² majoitustilaa nykyaikaisesti varustellussa kelohuvilassa Rukalla. Villa RukaUhtua on kaikilla mukavuuksilla varusteltu 2008 valmistunut, 100m² saunallinen kelohuvila.

Villa sijaitsee rauhallisella Keisarinvaaran alueella vain 2,5 km päässä Rukalta. Villaan mahtuu majoittumaan huoletta 4+4 henkilöä.

Huoneisto

Villassa on 2 makuuhuonetta alakerrassa parivuoteilla, jotka ovat erotettavissa. Villasta löytyy myös iso parvi lisävuoteineen. Parvella on myös lounge, josta löytyy taulu TV ja hifi laitteet.

Keittiössä on kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jää-pakastinkaappi, jääpalakone ja 12 henkilön astiasto. Villassa on kuivauskaappi ja pyykinpesukone sekä Wifi.

Maasto

Piha-alueella on kelo rakenteinen kota, jossa on avotuli grilli varusteineen. Moottorikelkkareitille pääset Villan pihasta sekä hoidetuille laduille n. 0,5 kilometrin päästä.

Oulangan kansallispuisto nähtävyyksineen sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä ja Riisitunturilla olet tunnin ajomatkan jälkeen.

Astu rauhaisaan kelohuvilan majoitukseen

Haluaisitko heittää jalat pöydälle ja unohtaa kiireen? RukaUhtuassa se on mahdollista. RukaUhtua sijaitsee loistavalla paikalla, kaikki on lähellä mutta omassa rauhassa.

Moottorikelkka mökkivieraille

Nyt voit myös vuokrata moottorikelkan vierailusi ajaksi!

Kelkan tiedot:

  • Yamaha Sidewinder L-TX-LE
  • 1000cc Turbo
  • Vuosimalli 2022

Lue myös huolellisesti vuokrasopimusehdot tästä linkistä.

Olethan yhteydessä meihin jos haluat vuokrata moottorikelkan, niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti.

Ota yhteyttä