Mökkimajoitus Ruka

Majoitus Rukan henkeäsalpaavan luonnon keskellä on elämys!

Majoitus Rukan Kuusamon alueella on unohtumaton kokemus! Ruka tarjoaa matkailijalle nautinnollisen kokemuksen puhtaan luonnon keskellä.

Majoitus Rukalla

Majoitus onnistuu helposti suoraan RukaUhtuan varauskalenterista. Majoituksen vapaat päivät ovat helposti nähtävissä ja saat näin helposti varattua ajan sopivalle hetkelle.

Majoitukseen kannattaa panostaa: Olemme suunnitelleet mökin vuokraajalle ihanteelliset olosuhteet oleiluun, ruokailuun ja nukkumiseen. Myös Rukan palvelut ovat lähellä: Kauppa sijaitsee kahden ja puolen kilometrin etäisyydellä ja Rukan hisseille on neljä kilometriä.

Rukatunturin historiaa

Rukatunturi sijaitsee Kuusamon kaupungissa. Se on n. 500 metriä korkea, jonka huippu on nummea.

Rukatunturin yhteydessä on Rukan talviurheilukeskus, joka on monipuolinen vapaa-ajanviettokeskus. Rukalla on 35 laskettelurinnettä ja 21 hiihtohissiä. Rukalla on panostettu myös maastohiihtoon ja moottorikelkkailuun. Karhunkierros-vaellusreitin eteläinen päätepiste sijaitsee Rukalla.

On siis monta syytä tutustua ja ihastua Rukaan!

Kelomökki

Kelomökki on rakennusmateriaaliltaan kelopuuta. Kelo poikkeaa hirrestä siinä, että se on saattanut seistä paikallaan satoja vuosia. Pystyyn keloutunut puu on kierteinen.

Kelosta rakennettu mökki henkii satojen vuosien aikaista historiaa ja kertoo tarinaansa kelomökin tunnelmassa vielä satojen vuosien ajan. Koe kelomökin tunnelma itse!